Op zoek naar meer informatie over Lakedance? Lees snel onderstaande algemene info over het festival, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan!

Datum:
Lakedance editie 2: 12-08-2017

Locatie:
Recreatiepark Aquabest

Leeftijd:
18+ (ID kaart verplicht)

Parkeren
Als je met de auto naar Lakedance komt kan je deze parkeren op parkeervelden aan het eind van de ‘Terraweg’ in Best. Een parkeerkaart kost €10,-. Het is niet mogelijk om te pinnen bij de parkeerwachters.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Combi tickets
Heb jij een Lakedance combi ticket gekocht? Lees dit dan even goed door: na de aankoop van je combi ticket heb je per mail jouw ticket voor Lakedance 20.05.17 ontvangen. Dit ticket is niet geldig voor de tweede editie van Lakedance op zaterdag 12 augustus 2017. Voor deze Lakedance editie ontvang je een nieuw ticket. Dit ticket ontvang je na de eerste editie en krijg je automatisch per mail toegestuurd. Wanneer je dit ticket een paar weken voor Lakedance 12.08.17 nog niet hebt ontvangen, dan vragen wij je om contact op te nemen met Ticketscript door een mailtje te sturen naar support@ticketscript.com.

Lockers
Op Lakedance zijn kluisjes aanwezig. Deze zijn te vinden direct bij de ingang van het festival. Het huren van een kluisje kost €7,-.

Oordopjes
Om ervoor te zorgen dat je ook na Lakedance nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren, adviseren we je om oordopjes in te doen. Heb je nog geen oordoppen? Geen probleem, op het festivalterrein zijn deze te verkrijgen.

Consumptiemunten
De muntjes die verkocht werden bij Lakedance 20.05.17 zijn niet geldig tijdens Lakedance 12.08.17. Overgebleven muntjes kunnen niet ingewisseld worden. Dit is om tegen te gaan dat, in de tijdsperiode tussen de twee evenementen, de muntjes nagemaakt worden.

Vegetarisch
Voor de vegetariërs onder ons hebben we bij de Foodcourt een gepast aanbod aan voedingswaren. Vraag hierna bij de exploitanten op Lakedance.

Celebrate Safe!
Lakedance 2017 wordt jouw moment! Geniet van de zon, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl/