Triangle

Searching for
that ultimate
summer feeling

It’s always time for lakedance!

De magische sfeer van het strand brengt ons ieder jaar weer samen op de gronden van Aquabest. Dansend in het zand met de stralende zon boven je hoofd en een drankje in je hand: dat zorgt voor het ultieme zomergevoel op Lakedance.

Geniet van het ruime aanbod aan muziek: progressieve house, deephouse, tech house, techno, guilty pleasure, freestyle, het is er allemaal! Ga samen met je vriendinnengroep, beste maat, lover, achterbuurman of schoonmoeder uit je dak op hét zomerfestival van Eindhoven en omstreken.

Lakedance is er voor de levensgenieters, die er even tussenuit willen, volledig opgaan in de muziek en onbezorgd willen genieten. Want dat is het échte festivalgevoel, waar we allemaal voor leven.

Elk jaar 40.000 bezoekers

Lakedance vormt jaarlijks voor bijna 40.000 bezoekers het perfecte zomeruitstapje. Met de prachtige locatie Aquabest ademt Lakedance een en al zomer. Ooit kleinschalig begonnen als strandfeest bij Beachclub Sunrise, inmiddels uitgegroeid tot je favoriete bezigheid tijdens een heerlijke zomerse dag. Ondanks de geleidelijke groei voelt Lakedance nog altijd aan als een ‘ons kent ons’ feest. En daar zijn we trots op. Niet verdrinken in de massadrukte, maar juist genieten van de authentieke zomerse beleving.

Inmiddels hebben vele kleurrijke en gewaardeerde artiesten het strand van Lakedance in vuur en vlam gezet. Artiesten als Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, Steve Angello, Laidback Luke, Shermanology en vele anderen hebben achter de decks plaatsgenomen. Vanaf 2007 vindt Lakedance 2x per jaar plaats en in 2009 is Lakedance gegroeid van 2 naar 4 area’s. Ditzelfde jaar werd ook het Londense house label Defected als nieuwe stage geïntroduceerd.

In 2018 heeft de 300.000e Lakedance bezoeker heerlijk gedanst op het magische strand van Aquabest. We hebben inmiddels genoten van meer dan 700 dj sets en al meer dan 300 uur Lakedance achter de rug. Maar dit is pas het begin.. We investeren nu nog meer in de zomerse beleving zodat jij met je vrienden nog beter kunt genieten van de mooiste periode van het jaar.

So, we have more exciting times ahead of us!

In 2024 groeide Lakedance van 5 naar 9 area’s.

In 2005 vond de eerste editie bij Beachclub Sunrise Aquabest plaats met 800 bezoekers.

Inmiddels hebben ruim 300.000 bezoekers gefeest op Lakedance.

Vele kleurrijke en gewaardeerde artiesten zoals Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand stonden op Lakedance.

Van een helikoptervlucht en bungeejump tot aan flyboarden, kampvuur en een parade.

In totaal is er meer dan 300 uur aan de vetste house tracks gedraaid op Lakedance!

A SUMMER TO REMEMBER!

Blijf op de hoogte van Lakedance en meld je aan!