Triangle

ga voor
een vip-ervaring
op Lakedance

Next level experience?

Wil jij deze zomer samen met je vrienden/vriendinnen de ultieme droomervaring beleven en echt next level gaan tijdens hét zomerfestival van het Zuiden? Ga dan voor een First Class of Business Class optie op Lakedance! We hebben verschillende pakketten voor jou samengesteld, zodat jij het festival onbezorgd als een echte royalty kan ervaren.

Lakedance staat bekend om haar luxe en grote VIP-deck. Met maar liefst 700 vierkante meter ruimte voor jou als VIP! Boek hieronder het arrangement wat bij jou past en maak er een onvergetelijke dag van!

Lakedance
First Class &
Business Class

Met de Lakedance First Class en Business Class opties parkeer jij jouw auto zorgeloos op de speciale VIP-parking naast de VIP-ingang. Boek een locker en berg je spullen veilig op in je kluis bij de VIP-entree en krijg toegang tot het luxe Lakedance First- en Business Class deck met het beste uitzicht op de stage en de fantastische skyline!

Geniet van een fles
Moët & Chandon
Champagne

Je dag op Lakedance feestelijk beginnen? Bij aankomst op het Business Class deck een fles Moët & Chandon Champagne ontvangen aan de op jouw gereserveerde hoge tafel? Kies dan voor een Business Class Arrangement en geniet maximaal! Geen Business Class maar toch graag Champagne bij aankomst? Tijdens het bestellen van je First Class Tickets kun je kiezen uit diverse extra’s waaronder een fles Moët & Chandon.

Sta jij deze zomer
op het luxe
Business Class deck?

Op het Business Class deck kies je jouw privé hoge tafel met het beste uitzicht over het festival. Kies de juiste zone door in de ticketshop aan te geven welke tafel je wilt reserveren, hoe vet is dat! Let er wel op dat de beste tafels waarschijnlijk snel zijn uitverkocht dus wacht niet te lang met reserveren. Met een Business Class Arrangement heb je toegang tot het gehele VIP deck.

Liever geen privé hoge tafel? Bestel dan losse First Class tickets en krijg toegang tot het hele VIP deck bij de Mainstage m.u.v. de privé tafels. Benieuwd naar alle mogelijkheden en aanvullende opties om Lakedance écht next level te ervaren? Lees hieronder de beschikbare opties! Extra wensen? Of wil je reserveren voor grote groepen? Stuur een e-mail met je wensen naar vip@firstvision.nl

ONZE ARRANGEMENTEN

Wil jij jouw Lakedance experience upgraden? Zoek jij naar de overtreffende trap van Next Level? Dan hebben wij speciaal voor jou onderstaande pakketten samengesteld. Kies voor onze First Class of Business Class arrangementen!

Mainstage First Class Ticket

vanaf €120.00p.p.
 • Inclusief VIP Parking
 • Toegang via een speciale VIP Entree
 • Toegang tot het Mainstage First Class deck met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Lakedance
 • VIP sanitair
 • Munten, contant of pinbetalingen mogelijk
* Beperkt toegang tot het Business Class deck

Mainstage Business Class

vanaf €130.00p.p.
 • Inclusief VIP Parking
 • Toegang via een speciale VIP Entree
 • Toegang tot het gehele Mainstage VIP deck inclusief privé hoge tafel
 • Ontvangst met Moët & Chandon Champagne
 • VIP sanitair
 • Munten, contant of pinbetalingen mogelijk
 • Verdeeld in 2 prijs zones, kies je eigen tafel in de gewenste zone
* Alleen in combinatie met een privé tafel te bestellen

Toelichting First Class & Business Class

Bestel losse tickets voor het First Class deck en geniet van alle luxe en het prachtige uitzicht over de Mainstage en het water. Liever een privé tafel met al je vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor het Business Class deck, kies je eigen tafel en geef aan met hoeveel personen je wenst te komen.
Op het First Class deck staan enkele tafels die voor iedereen te gebruiken zijn. Op het Business Class deck heb je jouw eigen privé tafel de gehele dag tot je beschikking. De Business Class is opgedeeld in 2 verschillende zones. In zone 1 staan de hoge tafels op de beste plekken en heb je het beste uitzicht over het festival en de skyline van Aquabest.
Je kunt heel eenvoudig je eigen zone kiezen door in de ticketshop op de gewenste zone te klikken (indien nog beschikbaar).
Kies je voor een First Class ticket dan heb je beperkt toegang tot het Business Class deck. Kies je voor een Business Class arrangement dan krijg je ook toegang tot het gehele VIP deck.

Blijf op de hoogte van Lakedance en meld je aan!