Triangle

Alle info &
veel gestelde
vragen

Regular tickets

Wanneer start de kaartverkoop van Lakedance 2023?
De kaartverkoop voor Lakedance 12 augustus 2023 is begonnen! Je kunt alle ticketsoorten terugvinden op onze ticketpagina.
Ik heb een Regular ticket gekocht, maakt het uit welke editie ik kom?
Yes, dat maakt zeker uit. Je bestelt een ticket voor de editie op 20 mei 2023 óf voor 12 augustus 2023. Een ticket voor 20 mei is niet geldig op 12 augustus en andersom. Check dus altijd goed de datum bij het bestellen van je tickets. Wil je beide edities naar Lakedance? Bestel dan een Combi ticket, dan krijg je ook nog eens korting op je tickets!
Kan ik mijn Regular ticket upgraden naar First- of Business Class?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. In dit geval moet jij je Regular ticket zelf verkopen en kun je via de VIP pagina op de website van Lakedance jouw gewenste VIP opties boeken.
Ik heb bij het bestellen een Regular Parking ticket gekocht, wat moet ik hiermee doen?
Slim! zo rijd je namelijk gemakkelijk en snel de parkeerplaats op en mis je geen seconde tijd om uit je plaat te gaan. Zorg er voor dat je de parkeerkaart uitgeprint op het dashboard van je auto hebt liggen zodra je de parkeerplaats nadert, zo kan het ticket snel gescand worden.
Ik heb tickets gewonnen, wanneer kan ik deze verwachten?
Tickets die je hebt gewonnen tijdens een weggeefactie op een van onze officiële Lakedance-kanalen: Facebook, Facebook-evenement of Instagram ontvang je uiterlijk 1 dag voor het evenement. Check altijd je spam-box!

Combi tickets

Ik heb een Combi ticket gekocht, maar op mijn ticket staat alleen de datum van 20 mei 2023, klopt dat?
Dat klopt zeker! Als je een Combi ticket bestelt dan is het ticket die je direct in je mailbox ontvangt het toegangsticket voor de editie op 20 mei 2023. Binnen 2 weken na de eerste editie ontvang je automatisch je nieuwe ticket(s) voor de editie op 12 augustus 2023. Het ticket voor 20 mei is dus niet geldig op 12 augustus.
De eerste editie is voorbij, maar ik heb nog geen nieuw ticket ontvangen voor 12 augustus
De nieuwe tickets voor 12 augustus worden binnen twee weken na afloop van de eerste editie verstuurd. Check ook even je ongewenste mailbox, zit ook daar niks in? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl
Ik heb een Combi Ticket, kan ik deze omzetten naar twee tickets voor de eerste of tweede editie?
Dit is niet mogelijk. Een Combi Ticket biedt toegang voor 1 persoon op 20 mei 2023 en 1 persoon op 12 augustus 2023. Het is niet mogelijk om dit om te zetten naar bijvoorbeeld toegang voor 2 personen op 20 mei 2022.
Ik heb bij het bestellen een Regular Parking ticket gekocht, wat moet ik hiermee doen?
Slim! zo rijd je namelijk gemakkelijk en snel de parkeerplaats op en mis je geen seconde tijd om uit je plaat te gaan. Zorg er voor dat je de parkeerkaart uitgeprint op het dashboard van je auto hebt liggen zodra je de parkeerplaats nadert, zo kan het ticket snel gescand worden.

First Class tickets & Business Class arrangementen

Staat het First Class en Business Class deck bij de Mainstage?
Yes, beide decks staan bij de Mainstage met het mooiste uitzicht op de skyline van Lakedance!
Kan ik met mijn First Class ticket op het Business Class deck?
Nee dat kan helaas niet. Als First Class bezoeker heb je geen toegang tot het Business Class deck. Bezoekers die op het Business Class deck staan hebben wel toegang tot het First Class deck.
Heb ik een VIP-parking ticket nodig?
Ja dit is noodzakelijk. Tijdens het bestellen van je tickets kan je er voor kiezen om een VIP-parking ticket aan je bestelling toe te voegen, dit is volledig gratis! Heb je dit gedaan? Dan ontvang je direct het VIP-parking ticket via de mail. Print deze uit en leg deze duidelijk zichtbaar op het dashboard van je auto. Geen parkeerkaart? Dan heb je geen toegang tot de VIP-parkeerplaats. Heb je nog geen VIP-Parking Ticket, maar heb je er wel één nodig? Stuur dan een mailtje naar info@firstvision.nl
Ik heb een locker mee besteld, hoe kan ik deze inwisselen?
Je hebt een locker ticket in de bevestiging ontvangen, neem deze mee naar de VIP entree en laat het ticket daar scannen. Je ontvangt ter plaatsen het locker nummer en de pincode.
Ik heb een fles Champagne mee besteld, hoe kan ik deze inwisselen?
Je hebt een Champagne ticket in de bevestiging ontvangen, neem deze mee naar de VIP entree en laat het ticket daar scannen. Je ontvangt bij de entree een Champagne voucher welke je op het deck bij de bar of het personeel kan inwisselen voor een fles Champagne.

Pendeldienst tickets

Rijden er pendelbussen tussen Eindhoven Centraal Station en Lakedance?
Jazeker! Voor meer info over deze pendeldienst en het bestellen van tickets kun je terecht op lakedance.nl/travel
Rijden er pendelbussen tussen station Best en Lakedance?
Jazeker! Voor meer info over deze pendeldienst en het bestellen van tickets kun je terecht op lakedance.nl/travel

Hotel- en Glamping overnachtingen 2023

Ik heb een Hotel package bij Valk Hotel Eindhoven-Best geboekt, hoe gaat dit in zijn werk?
Na het personaliseren heb je een bevestiging gehad via de mail met daarin je toegangsticket voor Lakedance. Binnen 5 werkdagen ontvang je van Hotel Valk Eindhoven-Best automatisch de bevestiging van je hotelkamer via de mail. Voor het betreden van Lakedance heb je het ticket nodig, het inchecken in het hotel kan gewoon op naam. De pendelbus vertrekt op gezette tijden vanaf de bushalte direct naast het hotel.
Ik heb een Lakedance Weekend Package bij Glamping Blessed geboekt, hoe gaat dit in zijn werk?
Na het personaliseren heb je een bevestiging gehad via de mail met daarin je toegangsticket voor Lakedance. Binnen 5 werkdagen ontvang je van Glamping Blessed automatisch de bevestiging van de overnachting in de Dome via de mail. Voor het betreden van Lakedance heb je het ticket nodig, het inchecken op Glamping Blessed kan gewoon op naam. De tickets voor de AFTR-HRS ontvang je eveneens automatisch binnen 5 werkdagen na afronden van de bestelling.
Hoe kom ik van Glamping Blessed op Lakedance en weer terug?
De Glamping ligt aan het water op Aquabest, je ziet Lakedance dus vanaf je Dome aan de andere kant van het water. Zwemmen naar Lakedance is helaas niet toegestaan, maar lopend ben je er ook binnen enkele minuten.

AFTR-HRS (de officiële afterparty van Lakedance)

Wat is AFTR-HRS en waar vindt het plaats?
AFTR-HRS is de officiële afterparty van Lakedance en vindt plaats van 23:30u tot 03:00u bij Beachclub Sunrise op Aquabest. De locatie ligt op 5 minuten loopafstand van de uitgang van Lakedance.
Is AFTR-HRS gratis toegankelijk als ik een Lakedance ticket heb?
Nee, AFTR-HRS is een apart evenement na afloop van Lakedance. Voor dit event zijn losse toegangstickets vereist. Je bestelt deze snel en gemakkelijk via lakedance.nl/aftr-hrs

Ticketverkoop via derden

Ik heb een ticket gekocht via APPIC, wat gebeurt er met mijn ticket?
APPIC is een partner van Lakedance. Wanneer je een ticket hebt gekocht via APPIC dan gelden dezelfde voorwaarden als voor alle andere tickets. Heb je vragen over je bestelling via APPIC? Neem dan contact op via www.beappic.com
Kan ik veilig een ticket bestellen via een derde partij?
We raden je aan om enkel tickets voor Lakedance te bestellen via onze eigen kanalen www.lakedance.nl of via onze Facebook en Instagram pagina. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van Lakedance.

Festivalinfo

Datum & tijd
Lakedance 2023 vindt plaats op zaterdag 20 mei & 12 augustus 2023 van 13:00 tot 00:00. Je kunt het terrein van Lakedance tot 22:00u betreden (let op! de parking is vanaf 21:30u gesloten). Vanaf dat tijdstip gaat de uitstroom starten en kun je omwille van de veiligheid alleen nog het terrein verlaten.
Locatie
Lakedance wordt georganiseerd op Recreatiepark Aquabest, vlakbij Eindhoven. 
ECO-Systeem
First Vision werkt mee aan het realiseren van een duurzame festival omgeving. Bij het betreden van Lakedance ontvang je bij de entree een gratis recyclemunt. Deze munt lever je bij de bar in bij het bestellen van je eerste drankje. Vervolgens leveren je bij de volgende rondjes steeds je lege bekertje in. Heb je geen recyclemunt en geen leeg bekertje meer? Dan betaal je een half muntje extra voor je drankje.
Minimumleeftijd
Wil je Lakedance bezoeken? Dan is de 18+ de minimumleeftijd (ID kaart verplicht).
Legitimatie
De minimumleeftijd om Lakedance te bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om het festival te missen. Je rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart geven je toegang tot een onvergetelijke dag. 
Hoe laat sluit de entree van Lakedance?
Zowel de Hoofdentree als de VIP entree sluiten om 22:00u. Vanaf dat moment gaan we over op het uitstroom scenario en is het helaas niet meer mogelijk om het terrein te betreden. (let op! De reguliere parking is vanaf 21:30u gesloten om op te rijden, de parking verlaten kan natuurlijk altijd. De VIP parking is tot 23:00u bereikbaar via Ekkersrijt en vanaf 23:00u via de Eindhovenseweg Zuid)
Lockers
Er zijn te allen tijde voldoende lockers op het terrein aanwezig om je spullen veilig in op te bergen. Op het terrein kun je zelf je locker bestellen door middel van een scanbare QR-code. Let op: je kunt dus niet via PIN/contant een kluisje kopen op Lakedance.
Munten
Iedere editie maakt Lakedance gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Dit doen we om te voorkomen dat de munten in de periode tussen de twee Lakedance edities worden nagemaakt. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.
Pinnen
Op Lakedance is geen pinautomaat aanwezig. Echter kun je wel munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Lakedance nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar.
Selfiesticks
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Lakedance ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #lakedance. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar? info@firstvision.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Zonnebrand
We hopen natuurlijk op een zonnetje tijdens Lakedance. Er is op Lakedance de mogelijkheid om je in te smeren bij de insmeerbar. Wil je toch graag zelf zonnebrand meenemen? Dat mag! Een reisformaat mag mee naar binnen genomen worden. Let op: een spray variant is NIET toegestaan.
Terrein (tussentijds) verlaten?
Wanneer je het festivalterrein verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. Verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Lichamelijke beperking?
Het terrein van Lakedance is prima begaanbaar voor mindervaliden, echter blijft het natuurlijk een festivalterrein. Dit wil zeggen dat een groot deel van de activiteiten en area’s op het gras en op het strand te vinden zijn en soms wat ver uit elkaar liggen. Vrijwel alle area’s zijn te bereiken via verharde asfaltwegen en/of houten vloeren. De area’s zelf hebben voor een groot deel gras als ondergrond.
Medicatie
Wanneer je tijdens Lakedance gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Rookbeleid
Roken is alleen toegestaan op open terrein. In overdekte area’s en onder overkappingen, waaronder het VIP-Deck is roken inclusief e-sigaretten (vapes) verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Verkoop sigaretten
Helaas mogen er op het terrein geen sigaretten meer verkocht worden. Dus neem uit voorzorg genoeg sigaretten mee mocht je roken.
Allergieën / vegetarisch / veganistisch eten?
Lakedance pakt uit voor de food fanatics onder ons. Daarbij houden we ook rekening met bezoekers die een glutenallergie hebben en/of vegetarisch of veganistisch willen eten. Er zijn namelijk verschillende gerechten en andere etenswaren te verkrijgen die aan de eisen voldoen. De friet wordt gebakken in plantaardige olie en in het assortiment zitten diverse salades die zowel vegetarisch, veganistisch als glutenvrij te verkrijgen zijn. Voor bezoekers die vegetarisch willen eten zijn er ook verschillende pasta gerechten, sandwiches, vegetarische kebab en snacks te verkrijgen.
Gevonden voorwerpen
Ben jij iets verloren tijdens Lakedance? Check dan of je voorwerp is gevonden is via https://www.verlorenofgevonden.nl.
Ik voel me niet lekker
Lakedance 2023 wordt jouw moment! Geniet van de zon, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl
Voor onze kersverse moeders
Bij de EHBO posten is het mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders!

Vervoer

Kiss & Ride
Bij de Kiss & Ride zones kunnen bezoekers afgezet of opgehaald worden. De Kiss & Ride (brengen) is voorzien op de N.C.B – weg ter hoogte van de fietsbrug. De Kiss & Ride (halen) is voorzien op het parkeerterrein van Decathlon vanaf 20:00u.
Parkeren
Kom je met de auto? Aanrijden kan alleen via Ekkersrijt (Verlengde Huizingalaan). Kom je vanuit Best? Volg dan vanaf de Eindhovenseweg Zuid de borden ‘parkeren’ richting bedrijventerrein Ekkersrijt. Via de Verlengde Huizingalaan kun je vervolgens Aquabest oprijden. Drop je auto daar en stort je vol overgave op het zomerse Lakedance! Kosten hiervoor zijn € 15,- per auto en er kan per pin of cash betaald worden.
Taxi
Kom je met de taxi naar Lakedance of wordt je opgehaald door een taxi? Laat deze dan navigeren naar de volgende locaties: de taxistandplaats (brengen) is voorzien op de N.C.B – weg ter hoogte van de fietsbrug. De opstelplaats voor de taxi's (halen) is eveneens voorzien op de N.C.B. - weg ter hoogte van de N.C.B. - weg.
Pendeldienst
Wil je gebruik maken van de pendeldienst? Je bereikt Lakedance vanaf Eindhoven Centraal Station of vanaf station Best met de pendelbus. Lees hier meer over de pendeldienst de vertrektijden en bestel je tickets.
Kom je met de trein naar Lakedance? Bereid je reis voor!
- Plan je reis in de NS-app of met de Reisplanner op ns.nl. Ook alvast voor de terugreis;
- Koop vooraf je vervoerbewijs, zowel voor de heen- als de terugreis. Ook dat kan in de NS-app of op ns.nl. Of zorg tijdig voor voldoende saldo op je ov-chipkaart. Bij de kaartautomaat op het station kan het namelijk erg druk worden;
- Check kort voor vertrek nogmaals de Reisplanner voor de meest actuele informatie over jouw reis.
GO Sharing
Ben jij van plan om met een GO Sharing voertuig naar Lakedance te komen? Dan kun je je voertuig gemakkelijk parkeren op de twee GO-Sharing Parkeerplekken. Download de GO Sharing app om gebruik te maken van de diensten en de parkeerplek te bekijken.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl. We helpen je graag verder zodat je maximaal voorbereid bent op een onvergetelijke Lakedance ervaring!
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die op Lakedance professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar marketing@firstvision.nl.

A SUMMER TO REMEMBER!

Blijf op de hoogte van Lakedance en meld je aan!