Op zoek naar meer informatie over Lakedance? Lees snel onderstaande algemene info over het festival, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan!

Datum en Tijd
11 augustus 2018 van 13:00 tot 00:00

Locatie
Recreatiepark Aquabest (bij Eindhoven)

Leeftijd
18+ (ID kaart verplicht)

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het terrein.

Parkeren
Vanaf de Terraweg te Best de borden ‘parkeren’ volgen richting het festivalterrein.

Kiss & Ride
De Kiss & Ride van Lakedance is op de NCB-weg ter hoogte van de fietsbrug over het Wilhelminakanaal. De NCB-weg is tijdens Lakedance een eenrichtingsweg om vloeiende uitstroom van de auto’s te kunnen garanderen. Dit betekent dat de NCB-weg alleen via de Eindhovenseweg Zuid ingereden kan worden. Volg, op de route richting Aquabest, de borden Kiss & Ride om de Kiss & Ride te bereiken. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen tot de entree van het festival terrein.

NS Zomertoer
Een feestje hier, een festival daar. Haal alles uit je zomer met NS Zomertoer. Reis samen naar je favoriete festival voor maar €29. Dat is een retourtje voor maar €14,50 per persoon. Extra comfortabel je festival starten? Koop dan een Zomertoer 1e klas. Het feestje begint dus al in de in trein! NS Zomertoer tickets zijn hier verkrijgbaar.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Vragen over je ticket(s)?
De ticketverkoop van Lakedance verloopt via Eventbrite. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, neem dan contact op met Eventbrite via www.eventbrite.nl/support/contact-us.

Oordopjes
Om ervoor te zorgen dat je ook na Lakedance nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren, adviseren we je om oordopjes in te doen. Heb je nog geen oordoppen? Geen probleem, op het festivalterrein zijn ze te verkrijgen.

Selfiesticks
Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers helaas niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.

Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Lakedance ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #lakedance. Professionele foto/video apparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar pr@firstvision.nl.

Deodorant & Zonnebrand
We gaan er natuurlijk van uit dat het fantastisch weer wordt! Het is daarom toegestaan om een klein (travel) formaat van maximaal 100 ml zonnebrand mee het terrein op te nemen. Zonnebrand vergeten? Geen probleem, op het terrein staan leuke dames klaar om je volledig ‘sun proof’ te maken! Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Kleine deorollers zijn wel toegestaan.

Munten
Iedere editie maakt Lakedance gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Dit doen we om te voorkomen dat de munten in de periode tussen de twee Lakedance edities worden nagemaakt. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.

Terrein (tussentijds) verlaten
Wanneer je het festivalterrein verlaat is het niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken.

Mensen met een (lichamelijke) beperking
Lakedance is prima toegankelijk voor mindervaliden, echter blijft het natuurlijk een festivalterrein. Dit wil zeggen dat een groot deel van de activiteiten en area’s op het gras en op het strand te vinden zijn en soms wat ver uit elkaar liggen. Vrijwel alle area’s zijn te bereiken via verharde asfaltwegen en/of houten vloeren. De area’s zelf hebben voor een groot deel gras als ondergrond.

Medicatie
Wanneer je tijdens Lakedance gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.

Roken
Roken is alleen toegestaan op open terrein. In overdekte area’s en onder overkappingen waaronder het VIP-Deck is roken verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.

Allergieën / vegetarisch / veganistisch eten

Er zijn tijdens Lakedance verschillende gerechten en andere etenswaren te verkrijgen voor bezoekers die een glutenallergie hebben en/of vegetarisch of veganistisch willen eten. De friet wordt gebakken in plantaardige olie en in het assortiment zitten diverse salades die zowel vegetarisch, veganistisch als glutenvrij te verkrijgen zijn. Voor bezoekers die vegetarisch willen eten zijn er ook verschillende pasta gerechten, sandwiches, vegetarische kebab en snacks te verkrijgen.

Gevonden voorwerpen
Ben je tijdens Lakedance waardevolle spullen verloren? Na afloop van Lakedance worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de organisatie First Vision. Alle gevonden voorwerpen worden in de week na Lakedance gepubliceerd op https://lakedance.nl/lost/.

Celebrate Safe
Lakedance 2018 wordt jouw moment! Geniet van de zon, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl