Triangle

Alle info &
veel gestelde
vragen

Festivalinfo

Datum & tijd
Lakedance 2024 vindt plaats op zaterdag 11 mei & 10 augustus 2024 van 13:00 tot 00:00. Je kunt het terrein van Lakedance tot 22:00u betreden (let op! de parking is vanaf 21:30u gesloten). Vanaf dat tijdstip gaat de uitstroom starten en kun je omwille van de veiligheid alleen nog het terrein verlaten.
Locatie
Lakedance wordt georganiseerd op Recreatiepark Aquabest, vlakbij Eindhoven. 
Minimumleeftijd
De minimumleeftijd om Lakedance te bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om het festival te missen. Je rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart geven je toegang tot een onvergetelijke dag. 
Hoe laat sluit de entree van Lakedance?
Zowel de entree als de VIP entree sluiten om 22:00u. Vanaf dat moment gaan we over op het uitstroom scenario en is het helaas niet meer mogelijk om het terrein te betreden. De reguliere parking is vanaf 21:30u gesloten, de parking verlaten kan natuurlijk altijd. De VIP parking is tot 21:30u bereikbaar via de Eindhovenseweg Zuid.
Lockers
Er zijn voldoende lockers op het terrein aanwezig om je spullen veilig in op te bergen. Op het terrein kun je zelf je locker bestellen door middel van een scanbare QR-code. Let op: je kunt dus niet via PIN/contant een kluisje kopen op Lakedance. De kluisjes kosten €9,75 per stuk en hebben de volgende afmeting 30 cm breed, 20 cm hoog en 40 cm diep. Het is niet toegestaan om een elektrische fiets accu het terrein op te nemen.
Munten
Iedere editie maakt Lakedance gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Dit doen we om te voorkomen dat de munten in de periode tussen de twee Lakedance edities worden nagemaakt. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.
Pinnen
Op Lakedance is geen pinautomaat aanwezig. Echter kun je wel munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen.
ECO-Systeem
First Vision werkt mee aan het realiseren van een duurzame festival omgeving. We streven naar een schoon festivalterrein en een minimale impact op het milieu. Bij het betreden van Lakedance ontvang je bij de entree een gratis recyclemunt. Deze munt lever je bij de bar in bij het bestellen van je eerste drankje. Vervolgens leveren je bij de volgende rondjes steeds je lege bekertje in. Heb je geen recyclemunt en geen leeg bekertje meer? Dan betaal je een half muntje extra voor je drankje.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Lakedance nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren. Oordopjes kwijt of vergeten? In samenwerking met EarBeanz zijn op het festival speciale Lakedance oordoppen verkrijgbaar bij de merchandisestand. Deze oordoppen bevatten muziekfilters met 19dB demping.
Wat houdt zero-tolerance in?
Lakedance hanteert een zero-tolerance beleid. Er wordt streng gecontroleerd op het gebruik, bezit of verhandelen van hard en/ of softdrugs. Bij constatering van het bezit hiervan, ongeacht de hoeveelheid, wordt de toegang tot het festival ontzegt. Een beroep op restitutie van het ticketbedrag is in deze situatie helaas niet mogelijk.
Selfiesticks
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Lakedance ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #lakedance. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar marketing@firstvision.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan.

Pssst...In samenwerking met Marcel's Green Soap kan je bij het infopunt je oksels een spray'tje geven met één van hun eco-vriendelijke deo's.
Zonnebrand
We hopen natuurlijk op een stralend zonnetje tijdens Lakedance en daarom mag een reisformaat zonnebrand mee naar binnen nemen. Let op: een spray variant is NIET toegestaan. Ben je het vergeten? Geen probleem! Er is zonnebrand verkrijgbaar bij de merchandisestand.
Terrein (tussentijds) verlaten?
Wanneer je het festivalterrein verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. Verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Lichamelijke beperking?
Het terrein van Lakedance is goed begaanbaar voor mindervaliden, echter blijft het natuurlijk een festivalterrein. Dit wil zeggen dat een groot deel van de activiteiten en area’s op het gras en op het strand te vinden zijn en soms wat ver uit elkaar liggen. Vrijwel alle area’s zijn te bereiken via verharde asfaltwegen en/of houten vloeren. De area’s zelf hebben voor een groot deel gras als ondergrond.

Bij de entree is altijd een brede toegangspoort aanwezig die voor alle type (elektrische)rolstoelen toegankelijk is. Het VIP deck is te bereiken via een trap, maar hier staan altijd beveiligers, medewerkers en enthousiaste bezoekers klaar om jou veilig naar boven en weer naar beneden te brengen!
Mindervalide toiletten
Zowel bij beide grote toiletgroepen als bij de EHBO is een mindervalide toilet aanwezig.
Overprikkeld?
Heb jij een vorm van neurodiversiteit en raak jij wel eens overprikkeld op een festival? Meld je dan bij het infopunt. Wij zijn bezig met het toegankelijker maken van festivals. We proberen je zo goed mogelijk te helpen en willen graag van jou leren zodat we hier in de toekomst meer mee kunnen doen waardoor jouw festival ervaring nóg beter wordt!
Medicatie
Wanneer je tijdens Lakedance gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Rookbeleid
Roken is alleen toegestaan op open terrein. In overdekte area’s en onder overkappingen, waaronder het VIP-Deck is roken inclusief e-sigaretten (vapes) verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Verkoop sigaretten/vapes
Volgens de Nederlandse wet mogen er op festivals geen sigaretten of vapes worden verkocht. Het is wel toegestaan om, voor eigen gebruik, sigaretten en/of vapes mee het terrein op te nemen.
Gevonden voorwerpen
Ben je nog op het festival terrein? Loop dan even langs het infopunt, gevonden voorwerpen worden tijdens show naar het infopunt gebracht. Na Lakedance worden alle gevonden voorwerpen verzameld en naar de gemeente gebracht. Vanaf dinsdag 14 mei en dinsdag 13 augustus zijn alle gevonden voorwerpen op te halen bij het gemeentehuis in Best. Check of je voorwerp is gevonden is via https://www.verlorenofgevonden.nl of neem contact op met de gemeente.
Ik voel me niet lekker
Lakedance 2024 wordt jouw moment! Geniet van de zon, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein.
Voor onze kersverse moeders
Voor onze kersverse moeders is het mogelijk om bij de EHBO post, in een afgeschermde ruimte, te kolven. In dit gedeelte zijn een koeling en stroomfaciliteiten beschikbaar.
Samenwerking Stichting Jarige Job
Feestjes vieren, daar houden wij van. Zo veel zelfs dat we er ons werk van hebben gemaakt. Weet je wie nog meer van feestjes houden? Kinderen! Helaas is het voor meer dan 100.000 kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend om hun verjaardag te vieren, omdat hier thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school.

Als professionele feestmakers zetten wij ons dit jaar in voor Stichting Jarige Job. Zij helpen kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! 

Jij kunt ook een bijdrage leveren door te doneren via de QR-code op het terrein of via Tikkie Jarige Job. Met jouw donatie maak je niet alleen een jarige job of jet ontzettend blij, maar geef je jouw Lakedance ervaring extra betekenis!

Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! Wil je meer weten over de organisatie en hun missie, bezoek dan Stichting Jarige Job.

Algemene ticket informatie

Waar kan ik Lakedance tickets bestellen?
Tickets voor Lakedance zijn exclusief via de officiële kanalen van Lakedance te koop. Helaas zien we veel teleurgestelde bezoekers met ongeldige tickets bij de entree, die hun tickets hebben gekocht via kanalen als Ticketswap, Marktplaats, Viagogo en andere secundaire ticket aanbieders. Teleurgestelde bezoekers houden we niet van en daarom kunnen de tickets pas 3 dagen voorafgaand aan Lakedance worden gedownload. Op die manier kunnen we de doorverkoop en fraude van tickets voor Lakedance tot een minimum beperken.
Ik heb mijn tickets betaald en gepersonaliseerd, maar nog niet ontvangen?
Niks aan de hand! Na het personaliseren van je tickets ontvang je een bestelbevestiging via de mail, via de download button in deze bevestiging kun je jouw tickets downloaden vanaf 8 mei of 7 augustus 2024. Op die manier kunnen we de doorverkoop en fraude van tickets voor Lakedance tot een minimum beperken.

Regular tickets

Wanneer start de kaartverkoop van Lakedance 2024?
De kaartverkoop voor Lakedance 11 mei & 10 augustus 2024 start op vrijdag 26 januari 2024. Je kunt alle tickettypes terugvinden op onze ticketpagina.
Ik heb een Regular ticket gekocht, maakt het uit welke editie ik kom?
Yes, dat maakt zeker uit. Je bestelt een ticket voor de editie op 11 mei 2024 óf voor 10 augustus 2024. Een ticket voor 11 mei is niet geldig op 10 augustus en andersom. Check dus altijd goed de datum bij het bestellen van je tickets. Wil je beide edities naar Lakedance? Bestel dan een Combi ticket, dan krijg je ook nog eens korting op je tickets!
Kan ik mijn Regular ticket upgraden naar First- of Business Class?
Wil jij je Lakedance ervaring upgraden en next level van Lakedance genieten? Stuur dan een mail naar vip@firstvision.nl met je bestelnummer en het aantal tickets dat ge-upgrade moet worden.
Ik heb bij het bestellen een Regular Parking ticket gekocht, wat moet ik hiermee doen?
Slim! Zo rijd je namelijk gemakkelijk en snel de parkeerplaats op en mis je geen seconde tijd om uit je plaat te gaan. Zorg er voor dat je de parkeerkaart bij de hand hebt zodra je de parkeerplaats nadert, zo kan het ticket snel gescand worden. Het ticket kan gewoon gescand worden vanaf je telefoon, dat bespaard weer papier!
Ik heb tickets gewonnen, wanneer kan ik deze verwachten?
Tickets die je hebt gewonnen tijdens een weggeefactie op een van onze officiële Lakedance-kanalen: Facebook, Facebook-evenement of Instagram ontvang je uiterlijk 1 dag voor het evenement. Check altijd je spam-box!

Combi tickets

Ik heb een Combi ticket gekocht, maar op mijn ticket staat alleen de datum van 11 mei 2024, klopt dat?
Dat klopt zeker! Als je een Combi ticket bestelt dan is het ticket die je in je mailbox ontvangt het toegangsticket voor de editie op 11 mei 2024. op 7 augustus ontvang je automatisch je nieuwe ticket(s) voor de editie op 11 augustus 2024. Het ticket voor 11 mei is dus niet geldig op 10 augustus.
De eerste editie is voorbij, maar ik heb nog geen nieuw ticket ontvangen voor 10 augustus?
De nieuwe tickets worden op 7 augustus 2024 verstuurd. De hoofdboeker ontvangt alle nieuwe tickets van de oorspronkelijke order. Check ook even je ongewenste mailbox, zit ook daar niks in? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl
Ik heb een Combi Ticket, kan ik deze omzetten naar twee tickets voor de eerste of tweede editie?
Dit is helaas niet mogelijk. Een Combi Ticket biedt toegang voor 1 persoon op 11 mei 2024 en 1 persoon op 10 augustus 2024. Het is niet mogelijk om dit om te zetten naar bijvoorbeeld toegang voor 2 personen op 11 mei 2024.
Ik heb bij het bestellen een Regular Parking ticket gekocht, wat moet ik hiermee doen?
Slim! zo rijd je namelijk gemakkelijk en snel de parkeerplaats op en mis je geen seconde tijd om uit je plaat te gaan. Zorg er voor dat je de parkeerkaart bij de hand hebt zodra je de parkeerplaats nadert, zo kan het ticket snel gescand worden. Het ticket kan gewoon gescand worden vanaf je telefoon, dat bespaard weer papier!

First Class tickets & Business Class arrangementen

Staat het First Class en Business Class deck bij de Mainstage?
Er staat één groot VIP deck bij de Mainstage met het mooiste uitzicht op de skyline van Lakedance! Dit deck biedt ruimte voor zowel First- als Business Class gasten. De privé tafels zijn niet beschikbaar voor First Class gasten.
Kan ik met mijn First Class ticket op het Business Class deck?
Er staat één groot VIP deck bij de Mainstage welke ruimte biedt voor zowel First- als Business Class gasten. De privé tafels voor Business Class gasten zijn niet beschikbaar voor First Class gasten en worden fysiek afgescheiden.
Heb ik een VIP-parking ticket nodig?
Ja dit is noodzakelijk. Tijdens het bestellen van je tickets kan je er voor kiezen om een VIP-parking ticket aan je bestelling toe te voegen, dit is volledig gratis! Heb je dit gedaan? Dan ontvang je bij het downloaden van je tickets de VIP-parking ticket via de mail. Zorg er voor dat je de parkeerkaart bij de hand hebt zodra je de parkeerplaats nadert, zo kan het ticket snel gescand worden. Het ticket kan gewoon gescand worden vanaf je telefoon, dat bespaard weer papier! Heb je nog geen VIP-Parking Ticket, maar heb je er wel één nodig? Stuur dan een mailtje naar vip@firstvision.nl.
Ik heb een locker mee besteld, hoe kan ik deze inwisselen?
Bij het downloaden van je tickets vanaf 8 mei en/of 7 augustus ontvang je een apart ticket voor je locker, neem deze mee naar de VIP entree en laat het ticket daar scannen. Je ontvangt ter plaatsen het locker nummer en de pincode.
Ik heb een fles Champagne mee besteld, hoe kan ik deze inwisselen?
Bij het downloaden van je tickets vanaf 8 mei en/of 7 augustus ontvang je een apart ticket voor de fles champagne, neem deze mee naar de VIP entree en laat het ticket daar scannen. Je ontvangt bij de entree een Champagne voucher welke je op het deck bij de bar of bij het personeel kan inwisselen voor een fles Champagne.

Hotel- en Glamping overnachtingen 2024

Ik heb een Hotel package bij Valk Hotel Eindhoven-Best geboekt, hoe gaat dit in zijn werk?
Na het personaliseren heb je een bevestiging van je boeking gehad via de mail. Binnen 5 werkdagen ontvang je van Hotel Valk Eindhoven-Best automatisch de bevestiging van je hotelkamer via de mail. Voor het betreden van Lakedance heb je het ticket nodig welke je kan downloaden vanaf 8 mei en/of 7 augustus. Het inchecken in het hotel kan gewoon op naam. De pendelbus vertrekt op gezette tijden vanaf de bushalte direct naast het hotel. Heb je zelf een hotelkamer geboekt maar wil je wel mee met de pendelbus? Er zijn tickets in de bus beschikbaar. Let op! dit kan enkel cash betaald worden.
Ik heb een Lakedance Weekend Package bij Glamping Blessed geboekt, hoe gaat dit in zijn werk?
Na het personaliseren heb je een bevestiging van je boeking gehad via de mail. Binnen 5 werkdagen ontvang je van Glamping Blessed automatisch de bevestiging van de overnachting in de Dome via de mail. Voor het betreden van Lakedance heb je het ticket nodig welke je kan downloaden vanaf 8 mei en/of 7 augustus. Het inchecken op Glamping Blessed kan gewoon op naam.
Hoe kom ik van Glamping Blessed op Lakedance en weer terug?
De Glamping ligt aan het water op Aquabest, je ziet Lakedance dus vanaf je Dome aan de andere kant van het water. Zwemmen naar Lakedance is helaas niet toegestaan, maar lopend ben je er binnen enkele minuten.

Vervoer

Parkeren
Kom je met de auto? Aanrijden kan alleen via de Eindhovenseweg Zuid. Volg hiervoor de borden P-Bezoekers om vervolgens Aquabest op te rijden. Drop je auto daar en stort je vol overgave op het zomerse Lakedance! Kosten hiervoor zijn € 15,- per auto en er kan per pin of cash betaald worden.
Kiss & Ride
Bij de Kiss & Ride zones kunnen bezoekers afgezet of opgehaald worden. De Kiss & Ride (brengen) is voorzien op de N.C.B – weg ter hoogte van de fietsbrug. De Kiss & Ride (halen) is voorzien op het parkeerterrein van Decathlon vanaf 20:00u.
Samenrijden
Samen rijden is veel gezelliger! Zoek je nog vervoer naar Lakedance of heb je lege plekken in je auto? Zoek of deel een rit dan hieronder. Dat is veel gezelliger, beter voor het klimaat én voor je portemonnee.
Is er een mindervalide parkeerplaats aanwezig?
Zeker! Deze parkeerplaats vind je door de bordjes richting de VIP parkeerplaats aan te houden. Zodra jij jouw mindervalide parkeerkaart aan de desbetreffende parkeerwachter laat zien begeleid hij/ zij jou verder naar een parkeerplaats dichtbij de entree van Lakedance.
Taxi
Kom je met de taxi naar Lakedance of wordt je opgehaald door een taxi? Laat deze dan navigeren naar de volgende locaties: de taxistandplaats (brengen) is voorzien op de N.C.B – weg ter hoogte van de fietsbrug. De opstelplaats voor de taxi's (halen) is eveneens voorzien op de N.C.B. - weg ter hoogte van de fietsbrug.
Pendeldienst
Wil je gebruik maken van de pendeldienst? Je bereikt Lakedance vanaf Eindhoven Centraal Station of vanaf station Best met de pendelbus. Lees hier meer over de pendeldienst vertrektijden en bestel je tickets.
Kom je met de trein naar Lakedance? Bereid je reis voor!
- Plan je reis in de NS-app of met de Reisplanner op ns.nl. Ook alvast voor de terugreis;
- Koop vooraf je vervoerbewijs, zowel voor de heen- als de terugreis. Ook dat kan in de NS-app of op ns.nl. Of zorg tijdig voor voldoende saldo op je ov-chipkaart. Bij de kaartautomaat op het station kan het namelijk erg druk worden;
- Check kort voor vertrek nogmaals de Reisplanner voor de meest actuele informatie over jouw reis.
Opstapplaats pendelbus Eindhoven Centraal Station - Lakedance
De opstaphalte voor de pendelbus vanaf Eindhoven is 10 minuutjes lopen vanaf Eindhoven Centraal. Je vindt de opstapplaats bij de Flixbushalte op de John F. Kennedylaan (bij de Flying Pins/Bowling kegels). Je pendelbusticket is een retourticket, dus na Lakedance wordt je hier ook weer afgezet!
Kan ik mijn fiets veilig parkeren?
Er is meer dan genoeg ruimte om jouw fiets veilig te stallen. Let op, het betreft geen bewaakte fietsenstalling. Het parkeren van jouw fiets is geheel op eigen risico.
Opstapplaats pendelbus Best Centraal Station - Lakedance
De opstapplaats voor de pendelbus vanaf Best vind je op Parkeerplaats Molenstraat (bij het Station). Je pendelbusticket is een retourticket, dus na Lakedance wordt je hier ook weer afgezet!
Kan ik de accu van mijn E-bike mee naar binnen nemen om deze veilig op te bergen?
Nee, helaas is dit om veiligheidsredenen niet toegestaan. We adviseren je om; wanneer je je accu niet veilig bij je fiets kan opbergen, zonder accu naar het festival te komen. Tevens zijn er geen mogelijkheden om je fietsaccu op te laden.
Touringcars
Vanaf dit jaar organiseert Lakedance touringcar vervoer vanuit Tilburg, Den Bosch, Helmond, Valkenswaard, Waalre, Veldhoven naar Lakedance en weer terug! Kies jouw gewenste stad en boek je tickets via onze travelpagina.

Ticketverkoop via derden

Ik heb een ticket gekocht via APPIC, wat gebeurt er met mijn ticket?
APPIC is een partner van Lakedance. Wanneer je een ticket hebt gekocht via APPIC dan gelden dezelfde voorwaarden als voor alle andere tickets. Heb je vragen over je bestelling via APPIC? Neem dan contact op via www.beappic.com
Kan ik veilig een ticket bestellen via een derde partij?
We raden je aan om enkel tickets voor Lakedance te bestellen via onze eigen kanalen www.lakedance.nl of via onze Facebook en Instagram pagina. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van Lakedance.

Food

Ik ben vegetarisch, waar kan ik terecht?
Op Lakedance hebben we diverse vegetarische opties voor je geregeld.

Zin in kebab? Masters Kebab bereiden graag een verse wrap met vegetarisch kebab voor je.

De broodjes kroket en de bitterballen van Cas & Kas zijn zowel vegetarisch als veganistisch.

De nachos van Willy Nacho geven je een krokante bite als je kiest voor een vegetarische optie.

Een zoete en vegetarische tussenstop vind je bij Churros. Vers, goudbruin en knapperig.

Wafel en Co bereid graag verse Luikse wafels voor je, keuze uit verschillende toppings en alle opties zijn vegetarisch.

Fruity, juichy en exotisch, bij Zanzibar heb je keuze uit diverse vegetarische smoothies en fruit.

Zin in wat snoep of een hartig tussendoortje? Bij Suzie Q voel jij je een kind in een snoepwinkel. Alles wat er wordt aangeboden is vegetarisch.

Food World Best met een divers assortiment biedt zowel vega als vega(n), vraag de medewerkers naar de opties.

Ik ben veganistisch waar kan ik terecht?
De broodjes kroket en de bitterballen van Cas & Kas zijn zowel vegetarisch als veganistisch.

Fruity & juichy, de smoothies en het fruit van Zanzibar zijn zowel vegetarisch als veganistisch.

Trek in een snoepje of een hartig tussendoortje? Bij Suzie Q voel jij je een kind in een snoepwinkel. Er worden diverse veganistische opties geboden bij Suzie Q, vraag de medewerker welke snacks er veganistisch zijn.

Food World Best met een divers assortiment biedt zowel vega als vega(n), vraag de medewerkers naar de opties.

Ik heb een glutenallergie, waar kan ik terecht?
SAES bied je verschillende (broodje) worsten aan die glutenvrij zijn.

Bij Willy Nacho kun je genieten van de nacho’s met diverse toppings.

Liever een gezonde keuze? Zanzibar heeft verse smoothies en fruit voor je in huis gehaald.

Zit in een zoete of hartige snack? Bij Suzie Q vindt je diverse snoep, chips of popcorn.

Food World Best met een divers assortiment biedt zowel vega als vega(n), vraag de medewerkers naar de opties.

Ik heb een lactose-intolerantie, waar kan ik terecht?
Gek van saté? Dan ben je bij The Beach Food Club op het juiste adres. Kies voor de pinda of teriyaki saté en geniet van een lactosevrije maaltijd.

Masters Kebab maken graag de heerlijkste wraps met kebab voor je klaar. Er is keuze tussen traditionele kebab of vega kebab. Wil je er graag saus op? Kies dan voor de pikante saus, deze is vrij van lactose.

Trek in een Duitse hap? De worsten van Saes, met uitzondering van broodje Kaasworst, zijn vrij van lactose.

Een vega(n) broodje kroket of een vega(n) portie bitterballen? Bij Cas & Kas vind je een lactosevrije snack.

Geniet je graag van een fruitmix of smoothie tijdens je bezoek aan Lakedance? Het verse fruit en de juichy smoothies of sangria van Zanzibar zijn lactosevrij.

Suzie Q heeft diverse snoep en hartige snacks die vrij zijn van lactose. Denk hierbij aan lolly’s, een snoepzak, chips, popcorn of een suikerspin.

Food World Best met een divers assortiment biedt zowel vega als vega(n), vraag de medewerkers naar de opties.

Zijn de foodtrucks op Lakedance duurzaam?
Op Lakedance vinden we het belangrijk om bezig te zijn duurzaamheid. De foodtrucks dragen hier dan ook een steentje aan bij.

Zanzibar werkt met een zero waste beleid. Het overgebleven fruit wordt de dag na Lakedance verkocht op de weekmarkt.

Willy Nacho gebruikt verspilde tomaten om daar overheerlijke salsa van te maken.

Wafel en Co werkt samen met lokale ondernemers, hierdoor komen producten uit de buurt van hen. Ook wordt er gewerkt met duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen. Welzijn van het personeel staat voorop. Elke seizoen wordt het menu geëvalueerd, wanneer er duurzamer opties of ingrediënten zijn worden deze toegepast in het menu.

Churro’s maakt gebruik van composteerbare verpakkingen. Ook zijn de auto’s euro6 en dus schoner.

Staal compenseert de CO2 uitstoot en werkt uitsluitend met vegan producten.

Pizza AMICI werkt samen met lokale leveranciers en maken gebruik van afgekeurde tomaten voor de pizzasaus en werken met bio propaan en bio disposables.

Master Kebab heeft een paperless office, werkt met lokaal personeel en werken samen met lokale ondernemers.

Suzie Q verkoopt uitsluitend vegetarische producten, niet altijd gezond maar het is wel duurzaam.

Contact

Heb je een andere vraag?
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl. We helpen je graag verder zodat je maximaal voorbereid bent op een onvergetelijke Lakedance ervaring!
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die op Lakedance professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar marketing@firstvision.nl.

A SUMMER TO REMEMBER!

Blijf op de hoogte van Lakedance en meld je aan!