Coronavirus | Updates
Veel gestelde
Vragen

– Important Message –

Lieve Lakedancers,

First of all; we miss you! Wij willen jullie mega bedanken voor je geduld én voor alle begripvolle en bemoedigende berichten die we hebben ontvangen! Het is hartverwarmend om te zien dat we ook in deze nare tijd jullie steun hebben. Jullie zijn niet zomaar bezoekers, jullie laten zien dat we samen als één Lakedance-familie naast elkaar staan.

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat er tot 1 september 2020 geen evenementen mogen plaatsvinden. Een definitieve streep door onze festivalzomer. Ondanks de teleurstelling en het verdriet, weten we dat deze beslissing is genomen in het belang van onze gezondheid. Iets belangrijkers dan dat is er niet. Wij kunnen niets anders dan positief blijven en onze blik op de toekomst richten. We zijn genoodzaakt beide edities daarom te verplaatsen naar 15 MEI & 7 AUGUSTUS 2021!

De afgelopen weken hebben wij kunnen uitzoeken wat de best mogelijke alternatieven zijn voor de reeds aangeschafte Lakedance tickets. Wij zijn dankbaar voor de tijd die je ons daarvoor hebt gegeven.

Wij zijn dankbaar voor de tijd die jullie ons hebben gegeven om alles uit te zoeken. Volgend jaar zijn we terug en gaan we er met zijn alle weer knallende edities van maken!

Hieronder hebben we alle belangrijke vragen samengevat in FAQ. Mocht je vraag er niet tussen staan, stuur dan een berichtje via onze social kanalen of via info@firstvision.nl en we helpen je graag!

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien op Lakedance! Aquabest wacht op jullie…

TOT 2021 💜

 

FAQ

Waarom gaat Lakedance 2020 niet door?
Met grote verslagenheid hebben wij 21 april jl. vernomen dat er vanuit de overheid en het RIVM tot 1 september 2020 geen evenementen mogen plaatsvinden vanwege het coronavirus . Een definitieve streep door onze festivalzomer. Ondanks de teleurstelling en het verdriet, weten we dat deze beslissing is genomen in het belang van onze gezondheid. Iets belangrijkers dan dat is er niet. Wij kunnen niets anders dan positief blijven en onze blik op de toekomst richten en verzetten onze edities van 16 mei & 8 augustus 2020 naar 15 mei & 7 augustus 2021. We hopen er met jullie 2 fantastische edities van te maken! Stay safe and see you next year!
Worden de edities van Lakedance 2020 verzet naar andere data?
Ja, we zijn genoodzaakt de edities van 2020 te verplaatsen naar 2021. We zien jullie graag terug op 15 mei & 7 augustus 2021 #saveyourticket #saveyourfestival
Ik wil mijn tickets behouden
Helemaal super! Hiervoor hoef je helemaal niks te doen! Je tickets worden automatisch omgezet naar hetzelfde event in 2021. Je gekochte 2020 tickets zijn gewoon geldig op 15 mei of 7 augustus 2021.
Krijg ik een nieuw ticket?
Je gekochte 2020 tickets zijn gewoon geldig op 15 mei of 7 augustus 2021! Je ontvangt dus geen nieuwe tickets. Bewaar je tickets dus goed. Ben je toch je ticket kwijt? Stuur dan even een mail naar info@firstvision.nl.
Ik heb tickets gewonnen?
Tickets die je hebt gewonnen tijdens een weggeefactie op een van onze officiële lakedance-kanalen: Facebook, Facebook-evenement of Instagram worden automatisch omgezet in tickets voor 2021. Restitutie is niet mogelijk. Je ontvangt je tickets, 3 dagen voor het evenement. Alle tickets worden op donderdag 13 mei 2021 verzonden (controleer je spam-inbox).
Ik heb mijn tickets via Eventbrite gekocht. Wat nu?
Eventbrite is onze officiële ticketprovider. Je hebt een mail ontvangen met alle informatie. Deze tickets worden dus ook automatisch omgezet naar volgend jaar.
Tot wanneer is mijn voucher geldig? En waarvoor kan ik deze inzetten?
Deze voucher is geldig tot 1 juni 2021 en inwisselbaar voor alle First Vision events.
Kan ik nog een restitutie of voucher aanvragen?
Het is niet meer mogelijk om een restitutie of voucher aan te vragen. We hebben alle tickethouders 22 april een mail gestuurd waarmee ze hun keuze bekend konden maken. De deadline hiervoor was 6 mei. Alle aanvragen zijn behandeld en de restituties zullen 30 juni verleend worden.
Wanneer kan ik mijn restitutie verwachten?
De geldelijke restitutie zal op 30 juni verleend worden. Let wel op dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag op je rekening staat. Mocht je op 8 juli nog niks ontvangen hebben, kan je het beste contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@firstvision.nl

#SAVEYOURTICKET
#SAVEYOURFESTIVAL
AQUABEST WACHT OP JULLIE…
TOT IN 2021!

Blijf op de hoogte van Lakedance
en meld je aan!