Ga als Exclusive VIP naar Lakedance en kom zorgeloos genieten van alle luxe met een perfect zicht op de fantastische skyline van Lakedance Festival. Als Exclusive VIP maak je van een mooie zomerse festivaldag in één klap jouw ultieme droomreis.

VIP opties
Als VIP heb je drie verschillende opties, een VIP Ticket, een VIP Arrangement en een Custome Made Arrangement. Met alle opties parkeer je zorgeloos je auto op de speciale VIP parking, ga je, nadat je alle spullen veilig heb opgeborgen in een locker, snel en makkelijk het festivalterrein op via de VIP entree en krijg je toegang tot het luxe Lakedance Mainstage VIP Deck.

Kies je voor een VIP Arrangement dan krijg je ook nog een op naam gereserveerde hoge tafel en is het eerste rondje van Lakedance, jullie ontvangen namelijk een fles Moët & Chandon Champagne bij aankomst op het VIP deck.

Download hieronder de VIP Brochure voor een compleet overzicht van alle VIP mogelijkheden.

VIP Brochure

Reserveren

Om een VIP ticket te kunnen bestellen via de onderstaande ticketshop dien je in het bezit te zijn van een code. Interesse? Neem dan snel contact op via vip@firstvision.nl.

Custom Made VIP

Liever een compleet VIP arrangement op maat? Alles kan geregeld worden! Zin in een heerlijke cocktail? Geen probleem! dan zorgen wij ervoor dat je weer veilig thuis gebracht wordt, of boek een hotelovernachting in één van de Lakedance hotels in Eindhoven, voor ons is niks te gek!

Bestel hier je VIP tickets

Alleen mogelijk met een eigen unieke VIP code.